Puur geluksmoment! 
Fiona Franchimon lanceert in haar vernieuwde salon een nieuw en uniek verwen concept: de Hair Spatique ‘mooier en gezonder haar in een puur geluksmoment.’ Fiona FranchimonDe Hair Spatique treatment

De Hair Spatique is een treatment die bestaande is uit pure massagetechnieken van de hoofdhuid, nek, schouders, handen, en gezicht, een oprecht moment voor jezelf. Waarbij de hoofdhuidmassage centraal staat, dit bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid, wat zorgt dat je lichaam in balans komt. 


Ontspanning en Verzorging
De zintuigen worden gestimuleerd door middel van verschillende aanrakingen en drukpunten uit diverse  massagetechnieken. Deze geven de klant een beleving van ontspanning en verzorging. Waarna ze zich energieker, mooier en gelukkiger voelen. De Hair Spatique behandeling wordt in een rustige afgesloten ruimte gegeven waarbij gedimd licht, rustgevende muziek en relaxende geur op elkaar zijn afgestemd voor een ontspannen en heerlijke beleving.


Hoofdhuidanalyse
De behandeling begint met een haar- en hoofdhuidanalyse – met o.a. een speciale camera – zodat kan worden vastgesteld waar het haar en de hoofdhuid behoefte aan hebben. Een aantal vragen van de speciaal getrainde specialisten  bepalen wat de wensen en behoeften van de klant zijn. Van haaruitval tot een geïrriteerde hoofdhuid, van haarpijn tot stress/vermoeidheid of gewoon een moment voor jezelf. Dit laatste is meestal de grootste reden dat onze klanten de Hair Spatique boeken. Met al deze informatie worden de juiste massage technieken en verzorgingsproducten op elkaar afgestemd voor iedere klant op maat. Samen met de Aromatherapie brengen we de klanten weer helemaal tot rust en in balans.


Apart of in Combinatie
De Hair Spatique Treatment is daarmee een mooie aanvulling op ons concept  De spa behandeling kan ook in combinatie met een knip- of kleur afspraak ingepland worden. Hair Spatique is zowel voor vrouwen als mannen. Bij de Spatique houd je gewoon je kleding aan maar onderga je wel een luxe spabeleving.
 

De Hair Spatique Treatment kan los geboekt worden en bijvoorbeeld in kuurvorm worden gedaan om een specifiek hoofdhuidprobleem aan te pakken. Op basis van de haar- en hoofdhuidanalyse en de vragenlijst kan er een passend herhaaladvies geformuleerd worden. De Hair Spatique Treatment kan ook voorafgaand of aanvullend op een knip- of verfbehandeling geboekt worden. 


Een aanvullende behandeling van  45 minuten kost € 42,50, een losse behandeling van 60 minuten kost € 62,50. 


Volledig verzorgd..

Alle behandelingen worden afgesloten met aftercare, föhnen en stylen van het haar. Wij vragen de klant 15 minuten vooraf  te arriveren om met een verse kruidenthee alvast te ont stressen.
 

Bel voor een afspraak naar  030-2658191 of boek nu een online afspraak op www.fionafranchimon.nl

Ontvang kosteloos een 15 min. haar- en hoofdhuidanalyse incl. een hoofdhuidcamera video t.w.v. €22,50