Hair-Spatique

Puur geluksmoment! 

Fiona Franchimon lanceert in haar vernieuwde salon een nieuw en uniek verwen concept: de Hair Spatique, mooier en gezonder haar in een puur geluksmoment. Bekroond door Nederlandse beauty journalisten van o.a. Vrouw, Cosmopolitan, Women's Health, ELLE met de 2e prijs in de Dutch Beauty Award.
 

Dutch Beauty Award comment 

“Heerlijke massages en echt alle aandacht voor huid, haar & geest. Je staat echt opgeladen op uit de behandelstoel. Een heerlijk relaxmoment 2.0“.


De Hair Spatique treatment
De Hair Spatique is een treatment die bestaande is uit pure massagetechnieken van de hoofdhuid, nek, schouders, handen en gezicht. Een oprecht moment voor jezelf. Waarbij de hoofdhuidmassage centraal staat, dit bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid, wat zorgt dat je lichaam in balans komt. 

 

The moment you relax, you are in the present.
Relaxation is going beyond time.

 
 
In deze Hair Spatique Retreat komt alles samen.
De puurheid van een hoofdhuidmassage samengevoegd met innovatieve massage technieken.
30 minuten ontspanning met aanvullende pure belevingen.


Unieke innovatieve hoofdhuidmassage technieken:
1. Hoofdhuidproblemen; bij een droge, schilferende of geïrriteerde hoofdhuid wordt er met een strijkbeweging gemasseerd.
Je scalp komt tot rust en hiermee stimuleer je de haarfollikel.
2. Haaruitval; door een drukpunten massage techniek zal de hoofdhuid ontspannen en minder strak komen te staan.
Hierdoor zal de haarfollikel weer geactiveerd worden.
3. Hormonale stress: met afstrijkende bewegingen brengen we de circulatie weer in goede balans.
4. Hoofd & nek klachten: press technieken zorgen voor verlichting in combinatie met een heerlijke geur reis van Aromatherapy.
Je waant je jezelf even in een eigen wereld.
5. Relaxmoment: door goede ademhaling en balans van huid, haar en lichaam gaan we voor volledige ontspanning.

 

De Hair Spatique bestaat uit:
• 30 min Hair Spatique retreat: hoofdhuidmassage inclusief nek, schouder, handmassage en gezichtsdrukpunten.
Inclusief 15 minuten hairstyling for aftercare.


Ontspanning en verzorging
De zintuigen worden gestimuleerd door middel van verschillende aanrakingen en drukpunten uit diverse  massagetechnieken. Deze geven de klant een beleving van ontspanning en verzorging. Waarna ze zich energieker, mooier en gelukkiger voelen. De Hair Spatique behandeling wordt in een rustige afgesloten ruimte gegeven waarbij gedimd licht, rustgevende muziek en relaxende geur op elkaar zijn afgestemd voor een ontspannen en heerlijke beleving.


Apart of in combinatie
In combinatie 
• De spa behandeling kan ook in combinatie met een knip- of kleur afspraak ingepland worden. De Hair Spatique is zowel voor vrouwen als mannen. Bij de Spatique houd je gewoon de kleding aan, maar onderga je wel een luxe spabeleving. • Combinatie Treatment van 30 minuten kost € 42,50


Losse treatment 
• De Hair Spatique Treatment kan los geboekt worden en bijvoorbeeld in kuurvorm worden gedaan om een specifiek hoofdhuidprobleem aan te pakken. 
• Losse treatment incl. styling van 45 minuten kost € 62,50. 


Hoofdhuid en haarprobeleem analyse - optioneel
15 min hair consult: hoofdhuid en haaranalyse met hoofdhuid camera. Uit deze analyse creëert u Spatique specialist passende massagetechnieken voor u op maat. • Analyse van 15 minuten kost € 22,50. 
 

No past  No future.


Volledig verzorgd
Alle behandelingen worden afgesloten met aftercare, föhnen en stylen van het haar. Wij vragen de klant 15 minuten vooraf  te arriveren om met een verse kruidenthee alvast te ontstressen.

Bel voor een afspraak naar  030-2658191 of boek nu een online afspraak op 
BOOK ONLINE