Jettie heeft zich ontwikkeld tot een meester stylist. Zij begon na de MAVO haar carriere aan de kappersschool. Nadat ze deze in 3 jaar goed had afgerond, heeft ze nog een 1-jarige opleiding visagie gevolgd aan het Thomas Instituut. Zij was eerst werkzaam bij Rob Peetoom en besloot vervolgens een andere salon op te zoeken waar veel meer uitdaging lag. Daar mocht zij o.a. meewerken aan verschillende producties en shows.

Ondanks haar enorme educatieve achtergrond, begrijpt en waardeert ze de waarde van het verkennen en beheersen van nieuwe technieken in de industrie. Jettie verfijnt haar vak tot een kunstvorm en levert onberispelijk werk en professionaliteit op elk van haar klanten.

Sinds oktober 2010 is Jettie werkzaam bij Fiona Franchimon Professional. Ze heeft in korte tijd ontzettend leuke en uitdagende dingen gedaan; zo heeft zij meegewerkt aan de Armani shows tijdens de Fashion Week in Milaan en bij vele andere shows gewerkt in zowel Milaan als Parijs.

Wat is jouw favoriete aspect van je werk?
“De salon straalt rust uit waardoor ik me op mijn gemak voel en de klant dit daardoor ook zo ervaart. Ik kan echt de tijd voor een klant nemen om prachtige creaties te maken.”

Wat is jouw favoriete Oribe product?
“De Gold Lust lijn, je ziet gelijk effect als het haar met deze producten zijn behandeld.”