Maud is geboren en getogen in Amerongen en heeft haar kappersopleiding succesvol afgerond in 2012. Daarna heeft zij het derde jaar ook gehaald om een all-round stylist te worden. Vanaf haar 15e werkte zij al in een kapsalon en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de kappersbranche.

Sinds oktober 2012 is Maud werkzaam bij Fiona Franchimon Professional. Zij streeft naar volledige tevredenheid van klant en weet de klant op zijn of haar gemak te stellen met haar warme en vriendelijke houding.

Maud is tevens Educator voor Oribe Hair Care en geeft trainingen aan verschillende salons die met het merk werken.

Wat wil jij de klant meegeven binnen Fiona Franchimon Professional?
“Ik vind het belangrijk dat de klant echt gehoord wordt, hierbij hoort een oprecht advies, het bieden van hoge kwaliteit en de klant met een uniek en zelfverzekerd gevoel de deur uit laten gaan. Een bezoek aan Fiona Franchimon Professional moet ook echt een bijzondere beleving zijn.”

Wat is jouw favoriete Oribe product?
“De Gel Serum geeft een goede stevigheid en veerkracht aan het haar. Ook de Supershine Light is een musthave, het geeft je haar een enorme verzorging, maar verzwaart het haar niet. Daarnaast is de Rough Luxury Soft een favoriet. Het zorgt voor textuur in zowel lang als kort haar. Soms moeten er ook niet te veel producten gebruikt worden, less is more.”

Wat inspireert jou?
“Waar ik het meest van houd in mijn vak is dat ik de kans krijg om nieuwe mensen te leren kennen en hun verhalen te horen, wat altijd erg inspirerend is.
Ik houd van het eindresultaat: als ik klaar ben met een mooie coupe en daarbij de blik op het gezicht van mijn klant zie, "dat is gewoon onbetaalbaar.”