Denise werkt vanaf haar 15e al in een kapsalon en is sindsdien niet meer weg te denken uit de kappersbranche. Zij is in 2011 succesvol geslaagd voor haar kappersdiploma. Denise is een getalenteerde stylist met een natuurlijk gevoel voor stijl en een ontspannen en aangename persoonlijkheid.

Sinds juli 2013 is zij werkzaam bij Fiona Franchimon Professional. Ze gaat elke uitdaging aan en gelooft dat elke klant verdient om gehoord en begrepen te worden. Zij werkt met passie en heeft aandacht voor detail.

Daarnaast is Denise nailspecialist en is zij een ster in het lakken van nagels. Met veel passie doet zij de nailtique in de salon en geeft zij tips en tricks hoe mensen zelf het beste hun nagels kunnen lakken.

Wat is jouw favoriete Oribe product?
“De Dry Texturizing Spray is een echte musthave; het geeft geweldig veel volume en de dag erna zit het nog steeds even volumineus. Daarnaast vind ik de gehele Gold Lust lijn een echte verwennerij voor het haar. Het geeft enorm veel verzorging, maar verzwaart het haar niet.”

Wat inspireert jou? 
“Het creatieve proces van de beauty industrie. Ik gebruik mijn handen en maak iets mooi wat tastbaar is, iedere dag weer. Het is zeer verheugend om de eindresultaten van iets wat je met de hand gemaakt hebt te zien. Ik houd van wat ik doe en ben geïnspireerd door de mensen die ik elke dag ontmoet.”